Consells sobre seguretat per comprar medicaments en línia coses a saber abans de comprar

Imatge Alguna vegada us heu atret a comprar els vostres medicaments a una botiga de drogues en línia o a un altre lloc? Podeu protegir -vos a vosaltres mateixos i a la vostra família en ser prudents quan compreu medicaments en línia. Alguns llocs web de farmàcia operen legalment i ofereixen beneficis, privadesa personal, estalvi de despeses i salvaguardes per comprar medicaments. No tots els llocs són els mateixos.

L’administració d’aliments i drogues adverteix que hi ha nombrosos botigues de medicaments en línia arriscats que asseguren oferir medicaments amb recepta a taxes profundament reduïdes, sovint sense requerir recepta mèdica. Aquestes botigues de drogues basades a Internet ofereixen freqüentment medicaments no aprovats, falsos o no segur. Moltes botigues de medicaments en línia perillosos utilitzen «botigues» falses per imitar farmàcies certificades o per fer -vos creure que els seus medicaments provenen de països amb alts estàndards de seguretat.

Tot sobre qüestions legals relacionades amb les vendes de medicaments amb recepta …

Aquests medicaments poden ser falsos, acabats o perillosos per a vosaltres i la vostra llar. Com es pot saber si una botiga de drogues en línia funciona legalment? La pàgina RX de la FDA’s Be, Safe, RX té recursos i eines per ajudar -vos a prendre decisions molt més segures i educades quan compreu medicaments amb recepta en línia.

No tenen llicència a la U.S. i per la vostra taula de drogues estatals. No tingueu cap farmacèutic certificat al personal per respondre a les vostres preocupacions. Envieu medicaments que semblin diversos que el que rebeu a la vostra típica botiga de drogues o que arribeu aquí en envasos trencats, danyats, en un idioma estranger, no tenen data de caducitat ni s’acaba.

Els fets sobre com puc mantenir -me segur quan compro medicaments en línia? Revelat

Cobrar -vos pels productes que mai heu comprat ni obtingut. No proporcioneu valors escrits clars de la vostra informació personal i monetària. Ven la teva informació a altres llocs. Aquests magatzems de medicaments normalment ofereixen medicaments que poden ser segurs, ja que poden: tenir massa o massa poc de l’ingredient actiu que necessiteu per tractar la vostra malaltia o condició.

Contenen ingredients actius equivocats o altres compostos perjudicials. El component actiu d’un producte farmacèutic autoritzat és el que fa que el medicament sigui eficient per a la malaltia o la condició que es pretén tractar. Si un medicament no té components actius no identificats, podria deixar de treballar per tenir el resultat desitjat, podria tenir una interacció imprevista amb altres medicaments que esteu prenent, podria desencadenar efectes adversos nocius o podria desencadenar altres malalties greus, com ara reaccions al·lèrgiques importants.

3 fets fàcils sobre és segur comprar els meus medicaments amb recepta a Mèxic? Explicat

Hi ha maneres de reconèixer una botiga de drogues en línia segura. Aquestes farmàcies: requereixen constantment la recepta d’un professional mèdic. Subministreu una adreça física i un número de telèfon a la U.S. Feu un farmacèutic amb llicència al personal per fer front a les vostres preocupacions. Estan certificats amb una junta estatal de drogues. Un altre mètode per ajudar a garantir que utilitzeu una botiga de drogues en línia segura i legal és examinar la llicència de la botiga de drogues a la base de dades de llicències del Consell de Drug Store de l’Estat utilitzant l’eina d’àrea del lloc web de la FDA, segur, RX.

La compra de medicaments en línia pot semblar pràctic i barat, però és possible que estigueu en perill la vostra salut. Si bé hi ha veritables farmàcies en línia, també n’hi ha que poden funcionar il·legalment. Alguns llocs de farmàcia poden semblar fiables quan no ho són. És molt important inspeccionar sempre per assegurar -se que una farmàcia en línia sigui legítima.

Els principis principals dels medicaments amb recepta falsificada

El 74% dels llocs web canadencs font medicaments de més enllà del Canadà. Si compreu medicaments a una botiga de drogues en línia enganyoses, és possible que poseu en risc https://catalunyafarm.com/comprar-filitra/ la vostra salut: podeu acabar amb un medicament que conté ingredients equivocats o nocius o sense components medicinals. El vostre estat pot ser el mateix o pot ser que us empitjori.